Печат лажног патриотизма

Отворено писмо главном и одговорном уреднику Милораду Вучелићу и редакцији листа „слободне“ Србије – „Печат“ поводом текста објављеног у броју 27 „Понижавање историје“ проф. др Миодрага Зечевића.

У својству председника СНП Збора, као моралног и идеолошког настављача органске и монархистичке мисли и дела Димитрија В. Љотића, бесмртног председника ЈНП Збора и духовног вође Србског добровољачког корпуса, обраћам се вама, уопште не желећи полемисати са вама, као и другим вашим несрећним идеолошким истомишљеницима попут дотићног квази-интелектуалца Зечевића. Обраћам вам се, дакле, не да тражим правду у вашем Удбашком извештају, којем сте оправдано дали име „Печат“ (само бих додао „лажног патриотизма“), већ зато да се чује одговор правих синова србства који нису опоганили свој образ и који су сачували своју част. А ви знате, ако уопште ишта знате, да само онај који је сачувао своју част може и има морално право назвати се патриотом и истинским родољубом. Само такав може сачувати част отаџбине, а управо такав био је наш вољени вођа Димитрије В. Љотић. Такви су били и велики витез и солунски херој ђенерал Милан Недић, носилац многобројних ордена за храброст, и домаћих и страних, који је својом жртвом спречио да Србе не задесe још три Јасеновца осим оног једног, и многомудри кнез Павле Карађорђевић, који је визионарски покушавао да Србију спасе од страдања које није имало никаквог смисла – осим да Срби постану британско топовско месо и да Србија постане део монструозног марксистичког пројекта – СФРЈ. Ове је добре Србе оклеветао квази-интелектуалац Зечевић, очигледно србомрзац, и то у стилу Мојсија Пијадеa, коме ви србски изроди (тзв. „Црногорци“) волите поданички да тепате „друг Моша“.

Оклеветао их је називајући их „фашистима“ и „сарадницима окупатора“, јасно указујући на њихову, тобожњу, „кривицу за издају“, баш као што то чине већ више од пола века сви истински издајници, комунисти, демократе и остали политичко-идеолошки јеретици. Као прво, фашизам као идеологија и политичка реалност никад и нигде није постојао изван Италије. То је потпуно аутентичан и специфичан идеолошки концепт који је осмислио и предеводио његов вођа Бенито Мусолини. Колико је мени познато, у Србији није никад постојао фашистички покрет нити је икада постојала икаква борбена формација, терористичка група или било шта слично под тим именом, таквом идеологијом и са таквим политичким циљевима. Са друге стране, опште је позната чињеница да су ваши истомишљеници све време кризе око Другог светског рата све чинили и радили противно србским интересима а за рачун марксистичке Коминтерне и Совјетског савеза, укључујући и терористичке банде зване „партизани“.

У светлу те истине, која је потпуно аргументована и општепозната, мени, као и сваком другом објективном читаоцу, него да констатујем да Зечевић износи потпуне неистине, обмањује јавност, и својим пакосним клеветама наноси душевну бол свим живим бившим Србским добровољцима и њиховим потомцима, као и родбини и пријатељима оклеветаних хероја, погинулим за слободу Србије, поново чупа срце и успомену на њих залива својом болесном мржњом према свему што није на његовој идеолошкој линији. Ви, чији су истомишљеници на челу са најгрознијим непријатељем у историји србског народа, проклетим Титом, готово потпуно упропастили наш народ, чије последице га стижу и дана данашњег и само Бог зна колико још дуго и на какав начин ће га још стизати! Ви, чији су се истомишљеници одмах после Другог светског рата загрлили са крвницима и душманима Хрватима – иако се зна да су Хрвати били и остали србски непријатељи бр.1! Ви, чији су истомишљеници Србију поцепали на покрајине и србски народ на републике а злочиначку Хрватску наградили скоро целом Далмацијом и свим територијама западних Срба! Ви, чији су истомишљеници, преко србских леђа, измислили нације „црногорску“, „муслиманску“ (данас тзв. „бошњачку“) и „македонску“, а Шиптарима омогућили да скоро педесет година несметано силују, муче и кољу Србе, и да им данас награда буде независност! Ви, чији су истомишљеници потпуно обезглавили СПЦ противканонски постављајући патријархе и уводећи је у јерес екуменизма и Светски савет цркава! Ви, чији су истомишљеници уништили србску културу, привреду, традицију, историју, школство… Зар ви, о какве ли срамоте, да се усудите неког назвати издајником!? А себе, притом, прогласити за патриоте!? Ни за један се грех нисте покајали, ни пред Богом ни пред народом, а безобразно се китите туђим перјем, перјем оних што сте их судили на монтираним процесима или које сте избацивали кроз тамничке прозоре; у оба случаја гроб им се незна. Да, то је ваша марксистичка правда и то је ваш ПЕЧАТ – ЛАЖНОГ ПАТРИОТИЗМА!

Зечевић се брине да закон о рехабилитацији случајно не би створио услове за помирење србског народа али то није ништа ново. Одувек су се ваши истомишљеници бринули за то јер како би ви могли и даље обмањивати овај насрећни народ својом душегубном демагогијом ако би он почео гледати својим, народним очима – очима националисте и монархисте, очима Светосавским, оним очима које сте ви, на жалост, давно заклопили.

На крају, од вас нећу тражити ништа осим, ако је могуће, мало више искрености и храбрости. Јер зашто бити на пола пута, па да вам могу са правом рећи да „нит’ смрдите, нит’ миришете“, а марксиста је управо то – човек који никада није имао храбрости да буде анархиста!

Не може патриотизам без национализма,
не може национализам без монархизма,
не може монархизам без Светосавља
а Светосавље не може без Православља!

Председник СНП Збора,
Срђан Мркаја, с. р.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: