Поводом почетка хуманитарне акције „Нови дух – нова снага“

У својству председника удружења грађана СНП Збор позивам вас да ви, као добронамерни и људи на одговорним позицијама, са којих се креира јавно мњење, подржите хуманитарну акцију СНП Збора „НОВИ ДУХ – НОВА СНАГА“.

Ова акција има за циљ да афирмише ново лице национално свесне омладине и грађана оличено у оснивању добровољачких Народних радних јединица тј. промоцију највећих вредности органског национализма а то су рад, конструктивни дух и жртва, као најбољи доказ наше љубави према Отаџбини.

Позвали смо све национално-патриотске организације, групе и појединце, као и све друге добронамерне грађане, да нам се прикључе у овој хуманитарној акцији која неће бити временски ограничена већ ће бити стратешка одредница нашег јавног деловања уопште. Прикупљаћемо хуманитарну помоћ и желимо да наше патроле Народних радних јединица, „наоружане“ лопатама, ашовима и другим сличним средствима, покрену читаву Отаџбину и помогну најугроженијима (пре свега ратним-војним инвалидима, избегличким камповима, социјално угроженим појединцима и многодетним породицама, болницама, школама, итд.).

Србија се налази под огромним притиском, и споља и изнутра, од стане моћних рушилачких сила које предводи левица. Желимо да престане медијска хајка, која је усмерена на све оне који не мисле да је демократија догмат, и да сви који се усуде критиковати је буду прокажени као „фашисти“ и „домаћи издајници“. И ево, да се зна, демократија није догмат. Демократија није савршен облик владавине и они који је критикују не морају нужно бити фашисти. Све остало је идолатрија и злонамерна потреба да се уништи свако другачије мишљење, што је иначе потпуно анти-демократски тј. тоталитаристички. У протеклом периоду све оно што није укалупљено у странкама а имало је призвук национализма, патриотизма и сл. етикетирано је „нацизмом“, „фашизмом“ или пак „клеро-фашизмом“, а то је потпуно у духу удбашко-медиокритетске реторике које никако да се ослободимо. Од ње ни ви у медијима не само да се нисте уздржавали већ сте, част изузецима, у многим случајевима били чак и предводници харанге на национално и патриотски свесну омладину. У томе су вам, на жалост, често помагали и сами националисти, својим нетактичним и исхитреним реакцијама, дајући вам изговоре за такво ваше општештетно и анти-народно деловање. Овим, такође, апелујемо да се заустави медијско ширење србофобије и страха од национализма а поготово да се заустави нечија пакосна намера да се припадници министарстава силе (посебно полиције) држе у сталном ратном стању према национално-патриотски свесној омладини. Коме то треба и у чијем је интересу да, у ситуацији у којој се налазе читав наш многострадални народ и држава, измишља тзв „фашизацију Србије“? То чак иде дотле да, декларисани анархиста, Ненад Чанак и, скојевац, Чедомир Јовановић инсистирају на забрани свих национално-патриотских организација, пошто су их предходно етикетирали као „фашисте“.

Са формирањем левичарске владе ДС-СПС, Србија је опасно скренула у лево и то не у умерено лево него у радикално, на корак од анархије, а то се најбоље види по прогонима свих десних снага. Под плаштом борбе против „фашизма“ заправо обрачунава се са целокупним национализмом и патриотизмом. Ми се практично налазимо у сталном грађанском рату ниског интезитета и ви, који радите у медијима, имате посебну одговорност за стање у друштву. Немојте доливати уље на левичарску ватру и схватите да рушилачки елементи имају опасне планове за нашу отаџбину. Још једном, дакле, истина је да у Србији никад није било никаквога фашизма нити хитлеризма а поједине егзотичне групе заиста не представљају опасност или, тачније, представљају много мању опасност од ужасних анархистичко-марксистичко хорди које малтретирају здрав разум и сваку цивилизацијску вредност. Запањујућа је чињеница да поред овог несумљивог терора разних левичара (међу којима је много хомосексуалаца, феминисткиња тј. неафирмисаних лезбејки, анархиста, наркомана, итд.) у десном табору влада потпуна пасивизација и апатија. Десне снаге не само да су примиле жестоке ударце већ су у великој мери и грогиране.

У свеопштој конфузији и стању интегралне инертности србског друштва, појављује се, можда чак и у последњи час, идеја „НОВИ ДУХ – НОВА СНАГА“. Тражимо од вас простор у медијима и подршку, као и сваку врсту помоћи коју можете пружити, јер тако помажете свима нама и доприносите сузбијању несреће која разара народно ткиво. Да нас не би више називали „рушиоцима“ и „фрустрираним доколичарима“, „агресивним мрзиоцима“ и сл. Ми смо одлучили да радимо и покажемо свима да ћемо Отаџбини у рату дати крв а у миру зној.

НЕМАМО ИЗБОР – САМО ЗБОР

Председник СНП Збора
Срђан Мркаја, с. р.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: